Guldkorn 55
Innehåller
Ta vara på höstens svamp
KYCKLINGFILÉ MED SVAMP- OCH JORDÄRTSKOCKSGRATÄNG
FÄRSBIFFAR MED SAVOYKÅL OCH SVAMPFRÄS
VEGETARISK PASTA
Mustiga grytor
GRYTA MED FÄRSKA BLÅMUSSLOR
VEGOGRYTA MED KIKÄRTOR, TOMAT OCH BASILIKA
KALOPS MED VITLÖKSMOS
Mellis för liten och stor
TUNNBRÖDSRULLE MED HEMGJORD RÄKSALLAD
HJORTRONSMOOTHIE MED VANILJ
PLÄTTAR MED STEKTA KANELÄPPLEN
Höstens goda vilt
OSTGRATINERADE ÄLGFÄRSBIFFAR
RENSKAV MED TRATTKANTARELLER
ENBÄRSMARINERAD FILÉ MED LINGONGRÄDDSÅS
Dessert på bär och frukt
BJÖRNBÄRS- OCH LEMONCURDGLASS
UGNSBAKADE ÄPPLEN MED VALNÖTTER OCH HONUNG
LINGON MED KOLASÅS
En doft av nybakat
GODASTE HÄLSOBRÖDET
TIGERKAKA MED PISTASCHTOPPING
PLOMMONPAJ MED CHOKLADVANILJSÅS
Fina fisken
UGNSBAKAD TORSK
SMÖRSTEKT ABBORRE MED ANSJOVIS- OCH RÄKSÅS
SMÖRSTEKT ABBORRE MED ANSJOVIS- OCH RÄKSÅS
SMÖRSTEKT ABBORRE MED ANSJOVIS- OCH RÄKSÅS
LÄTTLAGAD LAXGRATÄNG
Avsluta kvällen med en supé
SMÅ GODA KÖTTFÄRSPIROGER
Välkommen på middag
BRUSCHETTA MED RÖDBETOR OCH SARDELLER
RÖDING MED KANTARELLSÅS
Avsluta kvällen med en supé
BAKAD SÖTPOTATIS MED RENSTEKSFYLLNING
SMÖRDEGSFLARN MED SVAMP
Välkommen på middag
FESTLIG SVARTVINBÄRSMOUSSE
PÄRONPAJ MED MANDEL