Guldkorn 55

Innehåller
  Ta vara på höstens svamp
        KYCKLINGFILÉ MED SVAMP- OCH JORDÄRTSKOCKSGRATÄNG
        FÄRSBIFFAR MED SAVOYKÅL OCH SVAMPFRÄS
        VEGETARISK PASTA
  Mustiga grytor
        GRYTA MED FÄRSKA BLÅMUSSLOR
        VEGOGRYTA MED KIKÄRTOR, TOMAT OCH BASILIKA
        KALOPS MED VITLÖKSMOS
  Mellis för liten och stor
        TUNNBRÖDSRULLE MED HEMGJORD RÄKSALLAD
        HJORTRONSMOOTHIE MED VANILJ
        PLÄTTAR MED STEKTA KANELÄPPLEN
  Höstens goda vilt
        OSTGRATINERADE ÄLGFÄRSBIFFAR
        RENSKAV MED TRATTKANTARELLER
        ENBÄRSMARINERAD FILÉ MED LINGONGRÄDDSÅS
  Dessert på bär och frukt
        BJÖRNBÄRS- OCH LEMONCURDGLASS
        UGNSBAKADE ÄPPLEN MED VALNÖTTER OCH HONUNG
        LINGON MED KOLASÅS
  En doft av nybakat
        GODASTE HÄLSOBRÖDET
        TIGERKAKA MED PISTASCHTOPPING
        PLOMMONPAJ MED CHOKLADVANILJSÅS
  Fina fisken
        UGNSBAKAD TORSK
        SMÖRSTEKT ABBORRE MED ANSJOVIS- OCH RÄKSÅS
        SMÖRSTEKT ABBORRE MED ANSJOVIS- OCH RÄKSÅS
        SMÖRSTEKT ABBORRE MED ANSJOVIS- OCH RÄKSÅS
        LÄTTLAGAD LAXGRATÄNG
  Avsluta kvällen med en supé
        SMÅ GODA KÖTTFÄRSPIROGER
  Välkommen på middag
        BRUSCHETTA MED RÖDBETOR OCH SARDELLER
        RÖDING MED KANTARELLSÅS
  Avsluta kvällen med en supé
        BAKAD SÖTPOTATIS MED RENSTEKSFYLLNING
        SMÖRDEGSFLARN MED SVAMP
  Välkommen på middag
        FESTLIG SVARTVINBÄRSMOUSSE
        PÄRONPAJ MED MANDEL