Guldkorn nr 44

Innehåller
  Fredagsgott
        Het falukorv
        Spenatsoppa med fetaost
  Bråttommat
        Tortellini med valnötter
  Bjud på trerätters
        Gratinerade päron
        Räkbruschetta
        Kryddig kycklingpanna
  Värmande höstmeny
        Morotssoppa med getostgalette
        Laxfilé med Sesamstuvad bladspenat
  Bjud på trerätters
        Ugnsbakade äpplen med rostade nötter
  Äntligen lördag
        Löktartelette
        Festlig filé med lingon- och portvinssås
        Chokladmousse med limemarinerade päron
  Njut av svamp
        Kantarellfylld omelett med västerbottensost®
        Trattkantarellsoppa
        Laxtoast
        Svamprisotto
  Paradmiddag
        Lyxig jordärtskockssoppa med pilgrimsmussla
        Lemoncurdglass
        Oxfilémedaljonger med timjansbakade tomater
  Fräscht och gott
        "Moussaka" med myntacouscous
        Ljummen kycklingsallad med spenat och gulbetor
        Frestande fisksoppa
  Bakat med variation
        Kardemummadoftande äppelkaka
        Citronmuffins med vallmofrö
        Olivfyllda matmuffins
  Nya trenden - efterrätter
        Lingonfromage
        Hjortrontiramisu
        Plommongömma under smultäcke
        Honungsbakad frukt med valnötter