Guldkorn nr 41

Innehåller
  Vintermiddag
        Lax med vitvinssås, örtpotatis och dillpurjo
        Timjansdoftande löksoppa gratinerad med västerbottensost®
        Aprikospajer med limegrädde
        Wasabilax på pumpernickel
        Ägg- och ansjovisröra på knäcke
  Glöggkväll med goda vänner
        Spenat- och ostfyllda smördegspiroger
  Sill - Ett måste på julbordet
        Röd sillsallad
        Pepparrotssill
        Ört- och vitlöksströmming i ugnen
  Lite bakat
        Saffransskorpor
        Ingefärskakor
        Kuvertbröd med kummin och västerbottensost®
        Tigerkaka
        Mandelsnäckor med lingongrädde
        Morotsmuffins med kaneltopping
  Julgodis som smakar mer
        Kolanötter
        Vit chokladtryffel med apelsin och cointreau
        Lime- och kokosknäck
  Vegetarisk jul
        Vegetarisk frestelse
        Julsallad på rödbetor och valnötter
        Spenat- och purjopaté med fräsch tomatsallad
  Lyxig nyårsmeny
        Lyxiga fisk- och schampispett med chilirisotto
        Carpaccio med pepparrotsfraische
        Vaniljparfait med lingon och apelsinkompott
        Hummercocktail med grapefrukt och avokado
        Créme carmel med grenadinsyltade apelsinskal
        Oxfilémedaljonger med curryslungad potatis och paprikasalsa
        Supersnabb ris á la malta