Guldkorn nr 40

Innehåller
  Lyxfest med vännerna
        Laxrullar med wasabifraiche och ärtskott
        Biff med rotfruktsgratäng och portabellacrème
        Vaniljpannacotta med hjortron- och apelsinsallad
        Pilgrimsmusslor med vitvinssås
        Pepparfilé med ugnsbakade palsternackor
        Hasselnötpavlovas med björnbär
        Gratinerade musslor på toast
        Fläskkotletter med smak av Medelhavet
        Potatis- och purjolökssoppa med sesamkycklingspett
  Kalla lätträtter
        Rostbiffsallad med krämig krassedressing
        Avokadosmörgås med bacon och bluecheese
        Godaste räkmackan
        Dragonpotatis- och bönsallad med varmrökt lax
        Ugnsgratinerade plommon med Vanilj- och mandeltopp
        Äppeltarte med vispad grädde och mynta
  Ta vara på frukt och bär
        Lingonparfait med krispiga hasselnötsflarn
  Våga smaka vilt
        Viltbiffar med rostad potatis
        Sellerifyllda rensteksstrutar
        Lättlagad Renskavsgryta
        Läcker svamppasta
        Wokad lax med chili och broccoli
  Några nya middagsfavoriter
        Cannelloni fylld med kycklingröra
  Skaldjursfest med variation
        Spenat- och krabbpaj
        Öppen hummerlasagne
        Scampisoppa med kokos och thaikryddor
  Enkla och goda grytor
        Het gulasch
        Krämig lax- och purjogryta
        Tandoorikyckling med yoghurt
  Lyxfest med vännerna
        Blåbär med färsk ingefära