Guldkorn nr 40
Innehåller
Lyxfest med vännerna
Laxrullar med wasabifraiche och ärtskott
Biff med rotfruktsgratäng och portabellacrème
Vaniljpannacotta med hjortron- och apelsinsallad
Pilgrimsmusslor med vitvinssås
Pepparfilé med ugnsbakade palsternackor
Hasselnötpavlovas med björnbär
Gratinerade musslor på toast
Fläskkotletter med smak av Medelhavet
Potatis- och purjolökssoppa med sesamkycklingspett
Kalla lätträtter
Rostbiffsallad med krämig krassedressing
Avokadosmörgås med bacon och bluecheese
Godaste räkmackan
Dragonpotatis- och bönsallad med varmrökt lax
Ugnsgratinerade plommon med Vanilj- och mandeltopp
Äppeltarte med vispad grädde och mynta
Ta vara på frukt och bär
Lingonparfait med krispiga hasselnötsflarn
Våga smaka vilt
Viltbiffar med rostad potatis
Sellerifyllda rensteksstrutar
Lättlagad Renskavsgryta
Läcker svamppasta
Wokad lax med chili och broccoli
Några nya middagsfavoriter
Cannelloni fylld med kycklingröra
Skaldjursfest med variation
Spenat- och krabbpaj
Öppen hummerlasagne
Scampisoppa med kokos och thaikryddor
Enkla och goda grytor
Het gulasch
Krämig lax- och purjogryta
Tandoorikyckling med yoghurt
Lyxfest med vännerna
Blåbär med färsk ingefära