Guldkorn nr 39

Innehåller
  Dags för picknick i det gröna
        Kycklingsallad med pastasallad
        Sommarsmoothie med hallon och passionsfrukt
        Tonfisksandwich med chili och vårlök
        Sommardröm
        Strömmingslåda med dillgrädde
        Vaniljugnspannkaka med röda vinbär
  Sommar i stugan
        Rökt skinka i rullar med sallad och rädisor
  Matiga sallader
        Primörsallad med skinka och salsa verde
        Pastasallad med kyckling och franska ärter
        Räksallad med senapsfraiche
  Lyxig sommarmiddag
        Samptoast med löjrom
        Panerad gös med ansjovisgrädde
        Rabarberkräm med kanelgrädde
  Tid för sommarfest
        Örtspäckad fläskfilé med vitlöksås och saltbakad potatis
        Skaldjurscocktail med kräftstjärtar
        Hallonmousse i portionsformar
  Grillat är gott
        Västerbottenost- och persiljefylld kycklingfilé
        Lammburgare med smak av basilika
        Grillade grönsaker med fetaostmousse
        Laxburgare med kapris, vårlök och örtsås
  Klassisk midsommar
        Matjessillfat
        Varmrökt lax med sparrismousse och grönpepparfraiche
        Jordgubbar med lättvispad flädergrädde
  Lata och sköna dagar
        Pasta med lax och pastagrädde
        Kassler med blue cheese-vitkål
        Falukorv med pepparrotssås och färskpotatis
        Blåbärs- och créme fraichekaka
        Plommonpaj med vaniljsås
        Kokosflarn med björnbärsgrädde
        Jordgubbar på sockerkaka med myntafraiche och florsocker