Guldkorn nr 37

Innehåller
  Goda tips för en skön vinterdag
        Kardemummakaffe
        Varm apelsindoftande choklad
        Milkshake och saffransscones
        Milkshake med blodapelsin och banan
        Tunnbrödsrullar med renstek och pepparrotsfraiche
        Crostini med fetacréme
  Goda tapas till glöggfesten
        Laxsnittar med kapristopp
  Julbak med smak av frukt
        Saffransbullar med limesocker
        Sockerkaka med smak av julnötter
        Kanel- och lingonmuffins med youghurttopping
        Chockladtryfflar med lingonsmak
        Pistagekola
  Mums för gottegrisar
        Klassisk chokladfludge
  Julklassiker i ny tappning
        Senaps- och örtsill
        Curry- och äppelsill
        Köttbullar med kryddnejlika
        Julfrestelse
        Saffransblomkål med pinjenötter och russin
        Västerbottensost-gratinerad selleri
  Gröna tillbehör till skinkan
        Brysselkål med fransk senap
  Bjud till värmande vinterfest
        Krämig fänkålssoppa med apelsin
        Festlig torsk med gratinerat saffransmos
        Vaniljgratinerad exotisk frukt
        Chokladmousse med ananassallad
        Vaniljprafait med blodapelsin
        Varma fikon med vaniljvisp och rostad mandel
  Lyxig nyårsfest
        Limemarinerad lax med löjromsmousse
        Hembakta maränger med ljuvlig chokladkolasås
        Oxfilé med blue cheese, potatistårta och grapefruktsallad
        Sellerisallad