Guldkorn nr 28

Innehåller
  Söndagsfrukost och brunch
        Pocherade ägg med krämig spenat
        Majsplättar med skinka och crème fraiche-klick
        Rika små riddare med honungssås
        Exotiskt fruktris
        Kaffe lyx
        Söt fruktcouscous
        Brunchmacka med rökt lax och kaprissalsa
  Tillbaka till skolan och vardagen
        Texmexgryta med vitlökssås
        Potatispizza med skinka
        Korvstrimmel i god sås
        Panerade kycklingstavar med gräddfilssås
  Lätt att njuta
        Matpaj med grönsaker och mini fraiche
        Honungsdoppade vindruvor med mini fraiche
        Riskupol med Blue Cheese
  Smaksatt sätter färg
        Korvgryta på nytt vis
        Fiskgratäng Spicy Thai
        Tortellini med tomatsås och vitlöksdressing
  Litet Smörgåsbord
        Delikatess-Lindströmare
        Små portionsbyttor med ´gömd sill´
        Rökta laxrullader med räkor
        Endivesallad
  Den nya hälsomaten
        Kycklingfilé på grönsaksbädd
        Bönsallad med wokade grönsaker
        Risotto på råris och svamp med ostkräm
        Fullkornspasta med tomatsås och köttbullar
  Chokladpassion
        Brownies på mörk choklad med vispklick
        Cheesecake med vit choklad
        Chokladfondue med fruktspett
  Björnbärsmums
        Björnbärsmums