Guldkorn nr 26
Innehåller
Singelmat - mat för en person
Pasta med grönsaksfräs
Örtkyckling på risbädd
Fin fisk i form
Gamla klassiker i ny tappning
Porterkokta oxrulader
Picnicbog med äppelsås
Ansjovispanerad torsk
Vardag - inte så dumt i alla fall!
Strömmingsburgare med sellerisallad
Tonfiskpasta med tomatsås och örter
Rustik vintersoppa
Läckra vinterdesserter
Lemon ā la Malta
Citronparfait med nötter och rostad kokos
Varma blåbärspannkakor med vispgrädde
Crčme caramel i kopp
Snabba grytor från hela världen
Fransk kycklinggryta
Indisk gryta med smak av spiskummin
Spansk fisk- och skaldjursgryta
Det goda Afrika
Bobotie
Sosaties
Avokado med böcklingröra
Exotiska smaker
Ljummen sallad med blomkål och koriander
Köttbullar i tandoorisås och banankräm
Bakad vaniljkräm med honung och kanel