Guldkorn nr 26

Innehåller
  Singelmat - mat för en person
        Pasta med grönsaksfräs
        Örtkyckling på risbädd
        Fin fisk i form
  Gamla klassiker i ny tappning
        Porterkokta oxrulader
        Picnicbog med äppelsås
        Ansjovispanerad torsk
  Vardag - inte så dumt i alla fall!
        Strömmingsburgare med sellerisallad
        Tonfiskpasta med tomatsås och örter
        Rustik vintersoppa
  Läckra vinterdesserter
        Lemon ā la Malta
        Citronparfait med nötter och rostad kokos
        Varma blåbärspannkakor med vispgrädde
        Crčme caramel i kopp
  Snabba grytor från hela världen
        Fransk kycklinggryta
        Indisk gryta med smak av spiskummin
        Spansk fisk- och skaldjursgryta
  Det goda Afrika
        Bobotie
        Sosaties
        Avokado med böcklingröra
  Exotiska smaker
        Ljummen sallad med blomkål och koriander
        Köttbullar i tandoorisås och banankräm
        Bakad vaniljkräm med honung och kanel