Guldkorn nr 18

Innehåller
  Mustiga vintergrytor
        Oxragu med soltorkade tomater
        Kyckling i gräddig vitvinssås
        Cassoulet på lamm och vita bönor
  Bakat är bäst
        Bakad lök med gorgonzola och valnötter
        Bakad sötpotatis med fetakräm
        Bakad potatis med böcklingröra
  Fina fisken
        Lax med senapstäcke och krämig sås
        Panerade spättfiléer
        Torskfilé med spenat och räkor
  Midvintermiddag
        Krämig soppa på selleri, räkor och lax
        Helstekt fläskfilé med chili
        Smal pannacotta
  Något för godisälskarna
        Honungsshots
        Cheesecake med gräddfil
        Tryffelrulle
  Så som förr i tiden
        Soppa på torkad frukt och kanelstång
        Stenkaga med grädde och bär
        Klappgröt
  Vintervego
        Currydoftande linsbiffar med yoghurtraita
        Pasta med rostade rotfrukter och ostsås
        Ungersk gratäng på potatis och ägg
  Nachos med texmexröra
        Nachos med texmexröra