Guldkorn nr 18
Innehåller
Mustiga vintergrytor
Oxragu med soltorkade tomater
Kyckling i gräddig vitvinssås
Cassoulet på lamm och vita bönor
Bakat är bäst
Bakad lök med gorgonzola och valnötter
Bakad sötpotatis med fetakräm
Bakad potatis med böcklingröra
Fina fisken
Lax med senapstäcke och krämig sås
Panerade spättfiléer
Torskfilé med spenat och räkor
Midvintermiddag
Krämig soppa på selleri, räkor och lax
Helstekt fläskfilé med chili
Smal pannacotta
Något för godisälskarna
Honungsshots
Cheesecake med gräddfil
Tryffelrulle
Så som förr i tiden
Soppa på torkad frukt och kanelstång
Stenkaga med grädde och bär
Klappgröt
Vintervego
Currydoftande linsbiffar med yoghurtraita
Pasta med rostade rotfrukter och ostsås
Ungersk gratäng på potatis och ägg
Nachos med texmexröra
Nachos med texmexröra