Guldkorn nr 17

Innehåller
  En bra start på middagen
        Flygande Jacob i miniatyrformat
        Ansjovissufflé med kaviargrädde
        Laxrullar med pepparrotscrème
  Höstens härliga skaldjur
        Krämig skaldjurssoppa
        Räkfrossa med tre goda såser
        Moules frites
  Middag till Mickelsmäss
        Krabb- och räktoast
        Gammeldags stek med gräddsås
        Små äppelkakor med vaniljsås
  Husmanskost till vardags
        Lammgryta - en bra grundgryta
        Laxpudding med skirat smör
        Kolasås till glass
  Kyckling och pasta
        Rostade grönsaker med dippsås
        Rostade grönsaker med dippsås
        Kycklingpasta med champinjoner
        Snabbglass med bär
  Restaurangmat hemma
        Operakällarströmming
        Wallenbergare
        Ingefärspäron med konjaksgrädde
  Ta vara på naturens skafferi
        Trattkantarellsoppa
        Fläskkarré med äpple och curry
        Bärmousse i chokladskålar
  Thailändsk kycklingsoppa
        Tom ka gai