Guldkorn nr 9

Innehåller
  En tu-man-hand-meny
        Entré för två
        Förälskade räkor
        Passionerad kokosglass
  Franska klassiker
        Salade Nicoise
        Nornandisk cidermarinerad skinka
        Crème caramel med pistagemandel
  Snabblagat och gott
        Pastasås med broccoli och ost
        Kassler i ljusröd sås
        Grönsaks och kycklingwok
  Mexikanskt
        Mexikansk sallad
        Mexikansk chili
        Räk- och grönsaksfat med dippsåser
  I påsktider
        Rökt lamkött med solskenssallad
        Lyxig laxgratäng
        Kokta päron med saffransgrädde
  Vitlök
        Vitlökssoppa
        Stekt hälleflundra med vitlökssås
        Biff med svampsås och rostad lök
  För chokladälskaren
        Chokladtryffel
        LIngon- och chokladmousse
        Vit chokladparfait